Adobe Premiere Pro

Houd je van vloggen of plaats je filmpjes online? Of maak je bedrijfsvideo’s of instructiefilms? Maar wil je sneller resultaat behalen? Volg dan deze training van een dag en maak stappen. En wil je meer halen uit het bewerken en monteren? Volg dan de training Adobe Premiere Pro. In deze training ga je aan de slag met storyboards, workflows en geluid. Ben jij echt een gevorderde gebruiker van dit programma van Adobe? Dan kan je ook gelijk aan de slag met Adobe After Effects. After Effects is uitermate geschikt voor het toevoegen van special effects en kan moeiteloos worden geïntegreerd in Premier Pro.

Training Adobe Premiere Pro - IPro Training NL

Programma

1. VERKENNING

  • Kennismaken met de werkruimte
  • Werken met het deelvenster Gereedschappen
  • Het deelvenster Navigator

2. IMPORTEREN

  • Invoegen van film, fotomateriaal en geluidsmateriaal

3. OVERGANGEN / PLAKKEN

  • Voeg films samen

4. LAGEN

  • Werk met lagen en correcties
  • Kleuren en witbalans

5. EFFECTEN

6. OPSLAAN

  • Exporteren

Doelgroep

De cursus Adobe Premiere Pro is bedoeld voor iedereen die wil starten met het bewerken van video’s. Dit kunnen video’s zijn gemaakt met een mobiele telefoon of met een professionele camera. Maak jij graag videos en wil je deze graag verbeteren en professionaliseren? Maak jij al bedrijfsvideo’s of instructiefilms? Dan kan deze training ook iets voor jou zijn. Of houd je van vloggen, of plaats je veel filmpjes op Tik Tok / YouTube, dan is deze training van een dag geschikt ook voor jou.

Resultaat

In deze training werken we met de nieuwste versie van de software namelijk CC Premiere Pro. Aan het einde van de training ben je goed in staat om een film te monteren en te verbeteren.

Let op! We gaan ervan uit dat je zelf je laptop meebrengt met de Adobe Applicatie die je nodig hebt. Eventueel kan je een volledig werkende trial-versie van Adobe installleren.

Informatie

Je kan Marcel G. Buijs benaderen per telefoon op 0636 1944 52 of via de mail op info@iprotraining.nl. Je kan dan je vragen stellen over jouw specifieke situatie. Zoek je toch graag nog even verder? Klik dan eens op deze link .

Trainingslocaties

Den Haag, Deventer, Eindhoven en Groningen.