Adobe

Jij kent de pakketten van Adobe. Je werkt er misschien wel dagelijks mee en levert prima werk. Maar toch heb je de indruk dat je niet alle mogelijkheden benut? Zou jij dus meer willen leren van jou favoriete Adobepakket? Om zo jezelf verder te ontwikkelen zodat je een nog betere vormgever wordt? Dat kan door een Adobe cursus te volgen bij IPro Taining NL. Je kan de training zowel online als offline volgen. We hebben vestigingen in Den Haag, Deventer, Groningen of Eindhoven. En we hebben ook ervaren trainers uit de praktijk aan boord. Professionals die 75% van hun tijd voor klanten werken en deze klanen helpen met Adobe oplossingen. En daar zijn ze goed in! Voor jou als deelnemer van de traning betekent dat veel:

  • Dat je altijd de meest actuele informatie krijgt.
  • Dat de kans klein is dat jouw vraag niet direct beantwoord wordt.
  • Dat je altijd met maximaal 3 andere deelnemers in de cursus zit.

Mocht je nu minder ervaren zijn dan is dat ook geen probleem. De trainer doet vooraf de intake en dat betekent dat hij of zij jou opbelt. Je kan dan aangeven wat je wel en wat je niet weet. En wat je graag zou willen leren. Of je vraagt gewoon aan de trainer om jou de meest recente nieuwe toepassingen van het Adobe pakket te leren.

Adobe Trainingen

De meeste mensen kennen Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en Adobe Indesign wel. Maar ben jij bekend met Adobe Premiere Pro of Adobe Dimension? Voor al deze 5 Adobe pakketen verzorgen wij praktische trainingen. Adobe InDesign werkt voor het maken van reclame uitingen als flyers, brochures en posters. Om meer uit je foto´s te halen kan je Adobe Photoshop inzetten. Als je je filmkwaliteiten wil verbeteren dan is Adobe Premiere Pro geschikt. Adobe Dimension gebruik je om 3D afbeeldingen te maken zonder te tekenen of te modelleren.

Meer informatie?

De Adobe cursussen van IPro Training NL worden verzorgd door professionals uit de praktijk. Deze professionals werken dagelijks met de verschillende Adobe pakketten. En dat heeft natuurlijk veel voordelen. Hun kennis van het pakket is up to date. De voorbeelden komen uit de praktijk. En ze geven part time training en dat maakt deze mensen extra gecommitteerd. Heb jij een vraag over deze training? Bel dan 0636194452 en vraag naar Marcel G. Buijs of mail naar info@iprotraining.nl. Klik hier als je graag eerst nog andere aanbieders bekijkt?