Google Ads (SEA voorheen Adwords)

Hoog staan in de zoekresultaten van Google wil iedereen. Maar hoe kom je daar? En nog beter, hoe blijf je daar? Dat doe je om te beginnen met goede SEO. Organische vindbaar worden voor jouw doelgroep met de jusite content en zoekwoorden. Maar hier heb je wel lange adem voor nodig. Wil je nu sneller resultaat? Dan kan het adverteren in Google Ads een mogelijkheid zijn. Ben jij bekend met het gestructureerd opzetten van advertentie campagnes? Het gestructureerd opbouwen van deze campagnes kost tijd maar dat loont op lange termijn. Het voordeel is dat je goed kan gaan sturen en bijsturen op je campagnes om het maximale uit Google Adwords te halen.

Training Google Adwords - IPro Training NL

Google Ads Training

Wil jij leren om gestructureerd campagnes op te zeten? Volg dan onze traning Google Adwords voor gevorderden. Onze trainers werken in de praktijk elke dag met Google Ads. Om te beginnen ga je in deze training met onze adwords trainer jouw bestaande campagnes tegen het licht houden. Allerlei verbeterpunten zullen dan besproken worden. Niet alleen van jouw campagnes maar ook van de campagnes van de andere deelnemers. Het blijjkt namelijk dat we ook veel van elkaar kunnen leren. Om zo meer rendement te halen uit je campagnes en je conversies te verhogen. Vervolgens ga je zelf achter de knoppen om wijzigingen door te voeren. Ook zal er goed naar de instellingen van jouw campagnes gekeken worden. Heel veel instellingen zet Google standaard aan of uit. Ben je op de hoogte van deze mogelijkheden dan krijg je keus. Dat is vaak in jouw voordeel.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor professionals die direct meer uit hun Google Adwords campagnes willen halen. Die zich willen verdiepen in de meer specifieke mogelijkheden van Google Ads.

Resultaat

Na afloop van deze basistraining Google Ads kan je:

  • Eigen campagens optimaliseren
  • Nieuwe campagnes opstarten en slim inrichten
  • Google Ads instellingen handmatig ‘goed’ zetten
  • Ben je niet alleen bidmanager meer een Google Ads strateeg

Informatie

Je kan Marcel G. Buijs benaderen per telefoon op 0636 1944 52 of via de mail op info@iprotraining.nl. Je kan dan je vragen stellen over jouw specifieke situatie. Zoek je een andere training, klik dan verder.

Trainingslocaties

Den Haag, Deventer, Eindhoven en Groningen.