Google Data Studio

Ben jij verantwoordelijk voor jullie advertentie campagnes in Google Ads, LinkedIn of Facebook? Komt het ook voor dat campagnes tegelijk lopen? Dat is in de eerste plaats een kwestie van goed plannen. Een goede planning is de basis om de juiste afstemming tussen deze campagnes te vinden. Daarna is het zaak om de analyse fase goed te organiseren. De campagnes gaan ook bergen data opleveren. Vervolgens is dan de uitdaging om deze data om te zetten in informatie. Want niet alle gegevens gaan je helpen om je klant beter te bedienen. Dat is dus de uitdaging. Je moet schakelen van het ene platform naar het andere platform. Veel professionals gebruiken microsoft excel om alle resultaten te verzamelen en om te presenteren. Helaas zijn veel professionals niet bekend met de mogelijkheden van Data Studio. Met Google Data Studio kan je alle databronnen eenvoudig koppelen.

Een gratis tool om jouw data op een prachtige manier te visualiseren. Straks is je enige analyse programma nog Data Studio. Op eenvoudge wijze krijg je straks waardevolle informatie uit alle data. Daar ga je verbeteringen mee doorvoeren. Denk aan kwalitatief betere bezoekers en meer hard – of soft conversions. Schrijf je vandaag nog in voor deze training Google Data Studio en zorg voor overzicht in alle data!

Google Data Studio Training - IPro Training NL

Google Data Studio Training

Omdat we graag met tevreden deelnemers werken bouwen we altijd ruimte in voor maatwerk. Dus kom zelf met vragen en wensen. De volgende onderwerpen zitten standaard in de training.

  • Gegevensbronnen koppelen
  • Stappenplan data visualiseren
  • Filters en vergelijkingen
  • Eigen databronnen toevoegen
  • Dashboard visualiseren
  • Filters
  • Metrics en KPI’s
  • Menustructuur
  • Lay out
  • Zelf dashboards bouwen

Doelgroep

Deze training is geschikt voor data analisten, marketeers en managers die meer uit hun data willen halen. Om zo het rendement van hun marketinginspanning te verhogen.

Resultaat

Onze Google (data) expert is met plezier jouw gids bij deze training. Bekijk zijn reviews en je zal lezen dat hij graag het beste uit de deelnemers haalt. Met geduld. Aan het einde van deze training Google Data Studio ben je in staat om koppelingen te maken tussen de verschillende tools en dashbords te bouwen relevant voor jouw organisatie met Google Data Studio.

Informatie

Je kan Marcel G. Buijs benaderen per telefoon op 0636 1944 52 of via de mail op info@iprotraining.nl. Je kan dan je vragen stellen over jouw specifieke situatie. Klik hier als je interesse hebt in een andere Google Training?

Trainingslocaties

Den Haag, Deventer, Eindhoven en Groningen.