High Performance Team

Een High Performance Team is een succesvol team waarin alle teamleden in verschillende rollen tot hun recht komen. De leden van een team hebben dezelfde doelen, prioriteiten en waarden. De relaties die deze collega´s opbouwen is de basis voor succes. Applicaties als Microsoft Teams helpen daarbij en zorgen ervoor dat men over de hele wereld gemakkelijk samengewerkt. In de toekomst zal dit soort wereldwijd teamwerk een groter deel van het dagelijks leven gaan uitmaken. Software als Google Translate met gesproken communicatie als geschreven communicatie maakt het nog makkelijker. Teamwork in de 21e eeuw betekent dat mensen van verschillende afkomst, levensfase en cultuur samenwerken. Vaardigheden als empathie, waarnemend vermogen, niet oordelen en flexibiliteit zullen het succes van teamwork meer en meer gaan bepalen.

Doel

  • individuele behoeftes van de teamleden en de collectieve behoeftes van het team ontdekken.
  • teamdoelen bepalen.
  • met het team een plan samenstellen om teamdoelen te bereiken.
  • teambuilding onderdeel maken van het team DNA.
  • blijvende resultaten.

Omschrijving

Naar aanleiding van een intake stellen we de wensen en behoeftes van de teamleden en het team vast. Aan de hand van deze wensen en behoeftes wordt er een maatwerk workshop samengesteld om aan de slag te gaan met jullie doelen. Tijdens de workshop wordt er gekeken hoe het team ook na de workshop in dagelijkse werkzaamheden teambuilding onderdeel kan maken van het team DNA. Deze workshop is geen eenmalige interventie maar juist het startpunt om als team aan de slag te gaan om jullie volle potentie te bereiken. 

Duur

Twee dagdelen van drie uur elk (extra dagdelen zijn bespreekbaar)

Informatie

We denken dat je met deze informatie een mooie (eerste) stap kan maken met het werken aan jullie High Performance Team. Wil je snel meer leren? Volg dan een van onze trainingen in Den HaagEindhovenGroningen en Deventer. Je kan Marcel G. Buijs benaderen per telefoon op 0636 1944 52 of via de mail op info@iprotraining.nl voor vragen over startdata. Zoek je liever eerst nog verder? Klik dan hier.