Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint wordt binnen veel organisaties gebruikt maar helaas worden de mogelijkheden niet altijd even duidelijk beschikbaar gemaakt. Heeft u de indruk dat er (te) veel tijd verloren gaat met het zoeken naar de juiste bestanden? En is de organisatie van de bestanden wel voor iedereen duidelijk? Om hier duidelijkheid over te krijgen is investeren in een training SharePoint verstandig. We gaan aan de slag met de beheermogelijkheden binnen SharePoint zonder onnodig in de technische details te duiken. Onze inzet is een praktisch training zodat je tijdens de training al een begin kunt maken met een slimme inrichting van SharePoint voor jouw organisatie.

Microsoft SharePoint Training - IPro Training NL

Microsoft SharePoint Training

– Wat is SharePoint?
– Sites en subsites
– Navigatie
– Apps
– Lijst- en bibliotheekbeheer
– Aanpassen van een document waarbij versiebeheer is toegepast
– Integratie met Microsoft Office
– Startpagina wijzigen

Het maken en vastleggen van werkafspraken is een volgende stap. Ook daar kunnen we in deze training aandacht aan besteden. In het intakegesprek met de trainer kan dit besproken worden.

Doelgroep

Contentmanagers of redacteuren met weinig of geen technische achtergrond die verantwoordelijk zijn voor het beheer van sites en werkruimten in een SharePoint omgeving. Maar ook voor eindgebruikers van SharePoint kunnen we deze training inrichten. In dat geval zal de nadruk minder op de inrichting van SharePoint maar meer op het praktische gebruik ervan.

Resultaat

Na het volgen van deze training Microsoft SharePoint ben je bent in staat om jouw organisatie een stuk efficienter te laten werken. In plaats van tijd verliezen is het besparen van tijd het resultaat. De collega´s werken in een logische mappenstructuur en kunnen hun bestanden gemakkelijk online terugvinden. Verder is het duidelijk welke ´best practices´ uw collega´s kunnen inzetten om SharePoint ook werkbaar te houden. Zodat er op een prettige en fijne manier informatie uitwisseling mogelijk is.

Let op! We gaan ervan uit dat je zelf je laptop meebrengt.

Informatie

Je kan Marcel G. Buijs benaderen per telefoon op 0636 1944 52 of via de mail op info@iprotraining.nl. Je kan dan je vragen stellen over jouw specifieke situatie. Wil je toch je nog verder orienteren in de markt? Klik dan eens hier.

Trainingslocaties

Den Haag, Deventer, Eindhoven en Groningen.