Microsoft Teams

In deze Microsoft Teams training staat ´Samenwerken´ centraal. En wat kan Microsoft Teams ons bieden zodat we met nog meer energie en op souplesse kunnen samenwerken. Er zijn namelijk een groot aantal technische mogelijkheden maar welke toepassing heeft zin voor onze organisatie? Die vraag horen wij veel voorbij komen in de markt. We bieden een training Microsoft Teams gericht op de praktijk. Dit betekent dat we vooraf aan de deelnemers vragen wat ze willen leren. Aan de andere kant zullen wij ook met suggesties komen uiteraard. We kunnen de training online en offline verzorgen. De technische mogelijkheden van de organisatie zijn vaak van invloed op deze keus.

Samenwerken in Microsoft Teams

Programma

TheorieVoorbereidingSamenwerkenVergaderenActie
Introductie   Samenwerken en overleggen  Vergaderen binnen een teamTeams sjablonen  
Chatten in Teams  Team beheren  Samenwerken aan bestanden  Een vergadering inplannen  Bestanden via Teams delen  
 Team maken en kanalen toevoegen  Breakout RoomsVergaderen in een kanaal  Zoeken in Teams  
 Tabs toevoegen aan kanaal    Navigeren via de zoekbalk  
    Cloudopslag toevoegen  
    Beeldscherm delen in Teams  
    Externen toevoegen aan Teams  

Doelgroep

Collega´s binnen een (bestaand) team die meer willen halen uit MS Teams. Collega´s die met nog meer energie en op souplesse samen gaan werken in MS Teams. Gebruik makend van de extra technische mogelijkheden.

Resultaat na de training

Na deze training samenwerken in Microsoft Teams hebben de deelnemers meer zicht op de technische mogelijkheden van MS Teams. Deze mogelijkheden hebben ze tijdens de training actief geoefend zodat ze ook na de training er zelf mee aan de slag gaan.

Informatie

Heeft jouw organisatie ook behoefte aan een training samenwerken in Microsoft Teams? Je kan Marcel G. Buijs benaderen per telefoon op 0636 1944 52 of via de mail op info@iprotraining.nl. Je kan dan je vragen stellen over jouw specifieke situatie. Lijkt het je verstandig om de markt nog meer te verkennen? Volg dan deze link.

Trainingslocaties

Den Haag, Deventer, Eindhoven en Groningen