Microsoft

We werken bijna allemaal met software van Microsoft. We schrijven onze teksten in Microsoft Word. Vervolgens presenteren we ons werk in Microsoft PowerPoint. Om daarna ook Microsoft Excel te gebruiken voor financiele overzichten. En dat hebben we allemaal gewoon in de dagelijkse praktijk geleerd. Dat is op zich al een compliment waard! Maar benut jij alle mogelijkheden? Onze ervaring leert dat we tijdens ons werk lang niet alle opties kennen. En dus deze opties ook niet benutten. Misschien is het nu wel het moment om een van de Microsoft Trainingen te volgen Dan hoef je niet alles zelf uit te zoeken maar helpt een ervaren Microsoft trainer je snel vooruit.

Investeer in jezelf. Volg een van de Microsoft Trainingen bij IPro Training NL. Je zet nu een stap extra om later veel tijd gaat te besparen. Begin met het volgen van een training.

Microsoft Trainingen

IPro Training NL biedt naast Word, PowerPoint en Excel nog andere Microsoft Trainingen aan. Maar ben jij bekend met andere Microsoft pakketen? Denk bijvoorbeeld aan Microsoft office 365. Dit is een programma dat helpt bij het samen online werken. Dit wordt bij veel organisaties door de Covid-19 pandemie versneld in gebruik genomen. En als mensen samenwerken is de ordening van bestanden vaak een probleem. Daarom heeft Microsoft Sharepoint ontwikkeld. Een programma dat helpt om bestanden slim op te slaan en om ze ook weer snel terug te vinden.

Meer informatie?

Wil je een van onze Microsoft Trainingen volgen? Dat kan incompany of op basis van open inschrijving in Den Haag, Deventer, Groningen of Eindhoven. Mail dan naar info@iprotraining.nl of bel Marcel G. Buijs op telefoonummer 0636194452. Klik hier als als je nog even verder kijkt.