Oud docent HRO oprichter IPro Training NL

Na 10 jaar werken in het Hoger Beroeps Onderwijs (HBO) voor Hogeschool TIO en de Hogeschool Rotterdam (HRO) besloot ik per 1 Maart 2019 het roer om te gooien. Ik ben Marcel G. Buijs oud docent HRO oprichter IPro Training NL. Omdat ik net als veel andere ondernemers dacht dat het allemaal beter kon. Als oprichter IPro Training NL heb ik een duidelijk mission statement neergezet. Het organiseren van actuele en praktische ICT trainingen waar deelnemers op zitten te wachten met freelance trainers uit de praktijk.

Marcel G. Buijs rent op zondagochtend graag 5 km hard in het Zuiderpark in Den Haag.

Trainers

Mijn ervaring is dat docenten en trainers liefhebbers zijn van hun vak. Ze staan graag ´on stage´ om hun kennis en vaardigheden te delen met de deelnemers in de groep. Trainers vinden het heerlijk om uitgedaagd te worden met ´lastige´ vragen. Ze bereiden hun trainingen goed voor omdat ze weten uit eigen ervaring dat dat gewoon lekker werkt. Voor de deelnemers in de groep maar ook voor zichzelf. Ze werken aan hun eigen ontwikkeling en volgen de actualiteit op hun vakgebied. Actuele kennis en vaardigheden hebben ze namelijk ook nodig voor eigen klanten waar ze consultancy werk voor doen. Kortom, ze houden van hun vak en dat merkt de deelnemer.

Klanten

Op 1 Maart 2021 vierde IPro Training NL haar 2e verjaardag. In coronatijd niet de meest goede timing maar voor ons was het toch een mijlpaal om te vieren. We hebben er het glas champagne op geheven en op linkedin een verjaardagspost verstuurd. We kregen van alle kanten felicitaties aangeboden.

2 Jarig bestaan IPro Training NL op 1 Maart 2021.

Informatie

Heb je zelf een traningsvraag? Bel of mail me om samen de mogelijkheden op een rij te zetten. Mail naar info@iprotraining.nl of bel 0636 194 452. Toch nog even verder kijken? Klik dan eens op deze link!