Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk Leiderschap kom je overal tegen. Maar wat betekent het nu werkelijk? Persoonlijk leiderschap gaat over regie nemen voor je eigen geluk op het gebied van werk en prive. Weet jij bijvoorbeeld wat jij echt belangrijk vind in werken? Het is wijs om daar onderzoek naar te doen en te bepalen of je op (jouw) koers ligt. We gaan in deze training werken aan je eigen mission statement. Hier gaan we ook een strategie voor formuleren. Het is de kunst om je sterke punten nog meer in te zetten en je zwakke punten te minimalseren. Maar weet jij wat jouw sterke punten zijn? Ben je benieuwd wat je drijfveren zijn en hoe ze optimaal tot hun recht komen? Tijdens de Training Persoonlijk Leiderschap gaan we hiermee aan de slag.

Training Persoonlijk Leiderschap - IPro Training NL

Programma

In deze Training leer je meer over je persoonlijke visie, strategie, drijfveren, zelfbewustzijn en doelen. Je leert helder en bewust te communiceren. Je leert om je zelfreflectie te koppelen aan je ambitie en je persoonlijke inzichten. Een stap verder dan persoonlijke effectiviteit dius.

Resultaat

  • Weet je wat de principes en bouwstenen van persoonlijk leiderschap zijn.
  • Werk je jouw ideeën daadwerkelijk uit en je zal je doelen eerder behalen.
  • Herken je weerstand tijdig en weet hier vakkundig mee om te gaan met behoud van de relatie.
  • Zal je invloed toenemen.
  • Kun je helder en open communiceren over je belangen en prioriteiten.
  • Heb je geleerd probleemoplossend te denken en te handelen.
  • Ben je in staat een gezonde stressbalans te creëren.
  • Ben je bekend met het begrip personal mission statement.

Doelgroep

Deze training Persoonlijk Leiderschap is bestemd voor professionals die sturing willen geven aan hun eigen functioneren op het werk. Professionals die bewust willen werken vanuit hun personal mission statement.

Informatie

Je kan Marcel G. Buijs benaderen per telefoon op 0636 1944 52 of via de mail op info@iprotraining.nl. Je kan dan je vragen stellen over jouw specifieke situatie. Heb je de neiging om andere aanbieders van bedrijfstrainingen te bekijken? Klik dan hier.

Trainingslocaties

Den Haag, Deventer, Eindhoven en Groningen.