Persoonlijk Leiderschap kom je overal tegen. Maar wat betekent het nu werkelijk? Persoonlijk leiderschap gaat over regie nemen voor je eigen koers. Weet jij bijvoorbeeld wat jij nu echt belangrijk vindt in werken? Welke waarden drijven jou? Het is wijs om daar onderzoek naar te doen en te bepalen of je op (jouw) koers ligt. We gaan in deze training werken aan je eigen personal mission statement. Dat gaat verder dan effectief werken. Dat laatste betekent dat je de dingen die je moet doen goed en snel uitvoert. Maar zijn het wel de goede zaken in lijn met jouw personal mission statement? Is dit ook waardevol voor mij of volg ik de plannen van een ander? Het is de kunst om je sterke punten nog meer in te zetten en je zwakke punten te minimalseren. In lijn met jouw personal mission statement. Maar weet jij wat jouw sterke punten zijn? Ben je benieuwd wat je drijfveren zijn en hoe ze optimaal tot hun recht komen? Tijdens de Training Persoonlijk Leiderschap gaan we hiermee aan de slag.

Persoonlijk Leiderschap Training

In deze Training Persoonlijk leiderschap leer je meer over je persoonlijke visie, strategie, drijfveren, zelfbewustzijn en doelen. Je leert helder en bewust te communiceren. Je leert om je zelfreflectie te koppelen aan je ambitie en je persoonlijke inzichten. Een stap verder dan persoonlijke effectiviteit dius.

Resultaat

  • Weet je wat de principes en bouwstenen van persoonlijk leiderschap zijn.
  • Werk je jouw ideeën daadwerkelijk uit en je zal je doelen eerder behalen.
  • Herken je weerstand tijdig en weet hier vakkundig mee om te gaan met behoud van de relatie.
  • Zal je invloed toenemen.
  • Kun je helder en open communiceren over je belangen en prioriteiten.
  • Heb je geleerd probleemoplossend te denken en te handelen.
  • Ben je in staat een gezonde stressbalans te creëren.
  • Ben je bekend met het begrip personal mission statement.

Voor wie is de training bedoeld?

Deze training Persoonlijk Leiderschap is bestemd voor professionals die sturing willen geven aan hun eigen functioneren op het werk. Professionals die bewust willen werken vanuit hun personal mission statement.

Trainingslocaties

Den Haag, Deventer, Eindhoven en Groningen.