Projectmanagementvaardigheden zijn voor elke projectleider van essentieel belang. Ben jij een medior ervaren projectleider? En ben jij bekend met de verschillende technieken en methoden om projecten succesvol te sturen. Dan zit jouw winst waarschijnlijk veel meer in de vaardighedenkant. Jouw projecten gaan zoals jij ze voor ogen had maar je bent toch niet helemaal tevreden. Het kan toch beter vind je zelf en in het bijzonder in de aansturing van de mensen zie je winst te behalen voor jezelf. Daar is voor jou nu de tijd en ruimte om jezelf te scherpen. Je wilt mensen en processen op een nog krachtiger manier kunnen beïnvloeden. Om zo je invloed en impact te vergroten. Dan kan deze training projectmanagement vaardigheden iets voor jou zijn.

Talent Triangle van het Project Management Institute (PMI)

Projectmanagementvaardigheden Training

In deze training projectmanagementvaardigheden worden de onderdelen behandeld die een link hebben met de mensen van het projectteam. Hoe ben jij in staat de mensen te motiveren? Kan jij de medewerkers meenemen in de plannen van de organisatie? In welke mate ben jij in staat om te delegeren en los te laten? Krijgen medewerkers de ruimte? Kan jij de goede sfeer en de onderlinge samenwerking binnen je team te bevorderen? Hoe ga jij om met medewerkers die bepaalde weerstanden tegen veranderingen hebben? Hoe ga je om met problemen en/of conflicten? Kom jij samen met de teamleden tot een oplossing? Bij een grote klant als Eneco gaan we in het najaar van 2021 aan de slag met een training projectmangement vaardigheden. De deelnemers gaan hier zelf ook een actieve rol spelen in de uitvoering van de training.

Doelgroep

Medior ervaren projectleiders die hun invloed op de projectmedewerkers en processen willen vergroten door het volgen van dit 3 daagse programma.

Resultaten

  • Meer impact en invloed als projectleider
  • Effectievere communicatie met je opdrachtgever en projectmedewerkers
  • Individuele kwaliteiten van teamleden worden optimaal benut voor het project
  • Teamoverleggen leiden gaat meer op souplesse
  • Besluiten nemen gaat sneller
  • Constructief omgaan met belangentegenstellingen en conflicten oplossen

Trainingslocaties

Den Haag, Deventer, Eindhoven en Groningen.