Projectmatig werken

Is er een link tussen Covid-19 en projectmatig werken? Als de Pandemie Covid-19 iets duidelijk heeft gemaakt dan is het wel de grote mate van onvoorspelbaarheid. Het vaccin was amper goedgekeurd of een variant van het virus stak al de kop op. De planning voor het vaccineren was eindelijk rond en vervolgens komen de zorgmedewerkers vooraan in de rij. De activiteitenplanning kon opnieuw gemaakt worden. En dan weet natuurlijk niemand wat de lange termijn effecten zullen zijn van het vaccineren. Of wat de kosten zullen zijn en wie betaalt? Omdat deze onzekerheden ook in ´gewone organisaties´ spelen is projectmanagement actueler dan ooit. Verschillende disciplines en expertises werken samen in projectorganisaties en verandering is de constante factor. Projectmatig werken is sterker dan ooit aanwezig in onze samenleving.

Projectmanagement Training

Ben jij bekend met projectmanagement maar heb je nooit de tijd genomen om een training hierover te volgen? Doe het nu! Een goede projectopzet levert je tijd, geld en energie op. En ook minder onzekerheden. Tijdens deze training bespreken we de voorbereiding, planning, coordinatie en de afronding van een project. Ook de onderwerpen leiderschapsstijlen, conflicthantering en groepsdynamische processen worden besproken. Allemaal waardevolle onderwerpen die je goed kan gebruiken als projectleider.

Projectmanagement

Deze training project management is opgezet voor (aanstaande) projectmanagers. Die een project zelfstandig (gaan) opzetten. Of projectteammederwerkers die meer willen leren hoe een projectteam functioneert.

Projectmanagement Stakeholders Training

In deze projectmanagement omgevings analyse training gaan we aan de slag met de context van projectmanagement. Een deel van projectmanagement dat steeds belangrijker wordt. De snel toenemende klanteisen, kortere doorlooptijden en toenemende variatie in de producten geven ons geen keus. Het in kaart brengen van de stakeholders is een belangrijke succesfactor voor geslaagd projectmanagement. Dat gaan we doen in deze training projectmanagement omgevings analyse.

Projectmanagement Omgevingsanalyse/ Stakeholders

Deze training is bedoeld voor Medior ervaren projectleiders die hun invloed op de projectmedewerkers en processen binnen het project willen vergroten.

Projectmanagementvaardigheden Training

Je bent een medior ervaren projectleider en je bent bekend de verschillende technieken en methoden om projecten succesvol te leiden. Jouw projectmanagement vaardigheden heb je in de loop der jaren sterk ontwikkeld. De aansturing van mensen vraagt veel souplesse, inlevingsvermogen en geduld. Nu zijn er altid mogelijkheden om hier nog beter in te worden. Om stakeholders en processen nog krachtiger te kunnen beïnvloeden. Investeer in jezelf en volg een training projectmanagemebt vaardigheden bij IPro Training NL.

Projectmanagementvaardigheden

Deze training is bedoeld voor Medior ervaren projectleiders die hun invloed op de projectmedewerkers en processen binnen het project willen vergroten.

Meer informatie?

Wil je een training projectmatig werken opzetten bij jou op je werk? Of heb je meer interesse in de open inschrijvingsmogelijkheden in Den Haag, Deventer, Groningen of Eindhoven? Stuur dan een email naar info@iprotraining.nl of bel Marcel G. Buijs op telefoonummer 0636194452. Kies je ervoor om toch bij andere aanbieders te gaan kijken? Volg dan deze link.