SEO (Zoekmachine optimalisatie)

Ben je bekend met de principes van SEO? Zou je graag een volgende stap willen zetten en een specifieke SEO (Google optimalisatie) training willen volgen van een trainer die dagelijks hier mee bezig is. Onze trainer werkt bij een bureau met als hoofd aandachtspunt SEO en wertk dagelijks met kleine en grote accounts rond dit onderwerp. Hij kan je veel meer vertelen over de maatwerkinstellingen waar de meeste mensen het bestaan niet eens vanaf weten. Misschien is een SEO Training wel iets voor jou?

Training SEO (Google Optimalisatie) - IPro Training NL

Programma

Wij werken van binnen naar buiten dat betekent dat we jouw organisatie als uitgangspunt nemen in deze SEO Training. We hanteren de structuur van de SEO Pyramide.

  1. Deel I. Van de training gaat over de onderste laag van de pyramide (de techniek) van jouw website. We gaan technische fouten uit de website halen. We gaan aan de slag met de website structuur. Hoe zorg je dat een website de juiste structuur heeft zodat deze gaat ranken en dat google weet waar je pagina over gaat. Onpage optimalisatie en website performance wordt in beeld gebracht. We gaan in deze training verschillende laad technieken en pagespeed in kaart brengen. Performance tools en  technische verbetering  LSI, verdieping en Correlatie. 
  2. Deel II. Van de traning gaat over de tweede laag van de pyramide en dat gaat over copywriting/ je teksten. Welke keywords typeren jouw bedrijf en hoe schrijf je goede SEO teksten. Hoe voer je vervolgens zoekwoordenonderzoek uit? En vervolgens pas je je SEO teksten op je website aan. Content optimalisatie. Waar moet goede content aan voldoen?
  3. Deel III van de training gaat over linkbuilding om de populariteit van je website te vergroten en dat doen we ook in Deel IV waar we de social media voor ons laten werken. We gaan aan de slag met (back) link structuren en strategieën. Hierbij gaan we dieper in op hoe een backlinkprofiel er uit moet zien, waaraan je moet werken, waar je nieuwe relevante backlinks kan verkrijgen. Waar moeten ze aan voldoen. Maar ook bespreken we de overige factoren voor reputatie en DA.

Doelgroep

Deze SEO (Google optimalisatie) training is een basistraining SEO. Marketingmedewerkers, marketingcommunicatie medewerkers, mensen die SEO in hun partefeuille hebben. De leeropbrengst is groter als de deelnemer toegang heeft tot de achterkant van de website om zo opdane kennis direct toe te passen.

Resultaat

  • Begrijp je de verschillende onderdelen die jouw SEO resultaten beïnvloeden.
  • Heb je een groot aantal (gratis) online tools leren kennen die helpen je SEO te verbeteren.
  • Weet je snel(ler) de SEO problemen op te lossen.
  • Ben je een gesprekspartner geworden op niveau voor collega’s, bureau’s en google.

Informatie

Je kan Marcel G. Buijs benaderen per telefoon op 0636 1944 52 of via de mail op info@iprotraining.nl. Je kan dan je vragen stellen over jouw specifieke situatie. Kijk je graag nog even verder? Klik dan eens hier.

Trainingslocaties

Den Haag, Deventer, Eindhoven en Groningen.