Soft Skills

Organisaties zijn altijd op zoek naar technische mensen van hoog niveau. Goed in hun vak. Of het nu om een Google, Microsoft of andere IT Specialist gaat. En als ze dan ook nog goede soft skills hebben is het cirkeltje rond.

Maar het gaat niet alleen over technische kennis maar ook over communicatie. Het belang van goede communcatieve vaardigheden wordt dus steeds groter. Een IT Ontwikkeltraject gaat over de techniek en over het goed communiceren naar alle betrokken. Communiceren gaat over je eigen patronen herkennen en draagvlak bouwen. Heb jij dat al in je? Dan zou het volgen van een soft skills training bij IPro Training NL je een extra boost kunnen geven. Communicatie begint bij jezelf. Hoe zelfbewust ben je? Ben je goed in zelfmanagement. En hoe sensitief ben jij om met de organisatie gevoeligheiden om te gaan. En natuurlijk is het slim inzetten van sociale vaardigheden waar het uiteindelijk allemaal samenkomt. Dit gaat over persoonlijk leiderschap. Dat betekent dat je jouw doelen voor ogen hebt en weet wat je valkuilen zijn.

Soft Skills Trainingen

Meer informatie?

Wil je een van deze Soft Skills Trainingen incompany volgen bij jou op je werk? Of heb je meer interesse in de open inschrijvingsmogelijkheden in Den Haag, Deventer, Groningen of Eindhoven? Mail dan naar info@iprotraining.nl of bel Marcel G. Buijs op telefoonummer 0636194452. Je kan er ook voor kiezen om de markt nog verder te verkennen.

Trainingslocaties

Den Haag, Deventer, Eindhoven en Groningen.