T-Mobile Learningweek

T-Mobile organiseert jaarlijks een T-Mobile Learningweek. Hierin stelt T-Mobile haar medewerkers in staat om gratis workshops te volgen via Microsoft Teams. Een leven lang leren wordt op deze manier ondersteunt door T-Mobile. IPro Training NL gaat dit jaar een 3 tal workshops verzorgen van maximaal een uur. De learning week vindt volledig digitaal plaats van week 1 tot en met 18 maart 2021.

Onderwerpen van de Learningweek

  • Go digital. Dit is working from home en data gedreven. Ben jij bekend met de afkorting NWOW? Het betekent New Ways Of Working met nieuwe tools. Maar hoe zoek je online de verbinding met elkaar en geef je online leiding?
  • Connect. Apart van elkaar samenwerken, cross-cultural communication. Denk aan developers die vanuit andere landen samenwerken met het hoofdkantoor in Nederland.
  • Be resilient. Vitaliteit en flexibiliteit. Hoe ga je om met Corona en thuiswerken? Hoe blijf je vitaal en flexibel op je werk en behoudt je een goede privé/ werk balans.
  • Take control. Zelfsturende teams hebben de toekomst. Hoe breng je structuur aan in deze vreemde manier van werken. Lees meer in het boek GRIP van auteur Rick Pastoor.

Workshops verzorgd door IPro Training NL

IPro Training NL neemt deel aan T-Mobile Learningweek.

Promotie

T-Mobile neemt de workshops op tijdens de T-Mobile Learningweek en deelt deze opnames op haar eigen intranet. Deelnemers van de workshop en zeker ook andere geïnteresseerden kunnen de workshop later terugkijken. Iedereen binnen T-Mobile kan op deze manier kennis maken met het trainingsaanbod van IPro Training NL. De T-Mobile organisatie verzorgt de interne marketing voor IPro Training NL en zal haar uiterste best doen om zoveel mogelijk medewerkers enthousiast te maken voor de workshops. Dit doen zij door de workshops intern te promoten via tekst en een afbeelding. Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen T-Mobile, Springest en IPro Training NL.

Informatie

Je kan Marcel G. Buijs benaderen per telefoon op 0636 1944 52 of via de mail op info@iprotraining.nl. Je kan dan je vragen stellen over jouw specifieke situatie. Orienteer jij je graag nog verder? Klik dan eens op deze link!