Vacature trainer Microsoft

Je hebt gezocht op vacature trainer microsoft. Ben jij al freelance trainer? Of heb je ambitie om trainer te worden? IPro Training NL zoekt trainers. We zoeken ervaren trainers maar we komen ook graag in contact met mensen die trainer willen worden. Wij denken dat je dan liefde voor je vak hebt maar dat je dit ook graag wil delen met de deelnemers in de groep. Wij werken overigen vaak met kleine groepjes van maximaal 4 deelnemers. De grote groepen kunnen altijd daarna nog komen. Onze ervaring is dat klein beginnen soms met 1 deelnemer een hele goede manier is om ´in business´ te komen.

Je bent een professioneel op het gebied van Adobe, Online Marketing. Microsoft, Projectmanagement, Soft Skills of Business English. Je hebt daar veel ervaring mee en je zou graag een aantal uren per kwartaal trainingen erbij geven. Kijk anders eens op de website naar de beschrijvingen van de afzonderlijke trainingen. Trainingen geven zou dan goed via IPro Training NL kunnen.

Wat zoeken we?

  • Liefhebbers van hun vakgebied.
  • Praktijkmensen die graag anderen verder helpen met hun ervaring en vakkennis.
  • Ervaren mensen met meer dan 3 jaar ervaring in hun vakgebied.
  • Mensen met ervaring als trainer binnen bedrijven.
  • Professionals die freelance willen werken.

Heb je Interesse

Heb je interesse in de vacature trainer Microsoft? Laten we met elkaar in gesprek gaan en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Mail dan Marcel G. Buijs via info@iprotraining.nl en stuur hem je C.V. Graag een korte motivatie waarin je ingaat op de volgende zaken:

  1. Waaruit blijkt dat jij een absolute expert bent op jouw vakgebeid.
  2. Je veel theoretische kennis hebt over jouw onderwerp.
  3. Je gemakkelijk veel voorbeelden uit jouw praktijk kan geven aan deelnemers die werken.
  4. Jouw relevante werkervaring (als trainer).

Kijk je graag nog even verder? Volg dan deze link voor meer informatie!