Den Haag

Het kantoor van IPro Training NL vestiging Den Haag is een onderdeel van Den Haag Spaces. Spaces is een wereldwijde organisatie die deelkantoren verhuurd. Naast een eigen kantoor op de 3e verdieping werken we ook graag in de open workspaces. Deze locatie is chique en goed bereikbaar naast het malieveld in Den Haag.

Vestiging Den Haag

Kantoor IPro Training NL in Den Haag

Historie

In dit monumentale pand kan je prma werken. Maar mocht je nu even niet kunnen focussen dan kan je ook genieten van schitterende Art Deco stijl elementen om je heen. Gebouwd in de Amsterdamse school stijl met de typerende detaillering in de gevels. De muurschilderingen zullen je dan ook ongetwijfeld niet ontgaan. Het zware werk van olie uit de grond halen halen is prachtig in beeld vastgelegd. De link naar het voormalige hoofdkantoor van Esso Nederland is makkelijk gelegd. Het gebouw wordt in de volksmond ook wel de Rode Olifant genoemd. Omdat het kolossale pand met de rode baksteen en een hoge toren aan de buitenkant zou lijken op een olifant. Een prachtige locatie voor een goed voorbereide training.

Adres

IPro Training NL (West Nederland)

Zuid Hollandlaan 7

2596 AL Den Haag

Tel. +31 636 1944 52

Parkeren kan prima onder het gebouw maar de ruimte is beperkt. Stem van te voren je komst even af dan reserveren we een parkeerplek voor je. Let op! Als je de parkeergarage in wilt dan moet je de eerste 20 meter tegen het verkeer in. Voordat je rechts de parkeergaraga inslaat. Den Haag toch niet de juiste plek voor jou? Klik eens hier.

Google Maps

https://goo.gl/maps/HuN8r69jJ6PF7EeN6