Deventer

De vestiging Deventer van IPro Training NL in het oosten van het land ligt tegen het oude centrum van Deventer aan. Deze locatie is goed bereikbaar als je reist met het openbaar vervoer. Vanaf het NS Station is het ongeveer 15 minuten lopen naar ons kantoor in Deventer. Mocht je met de auto komen dan kan je gratis parkeren voor de deur. En misschien wel na de training is er nog tijd om het mooie centrum van Deventer te bezoeken. Het adres van onze vestiging Deventer is Sluisstraat 25, 7411 EE in Deventer. Wil je toch liever ergens anders een training volgen? Klik dan eens hier.

Vestiging Deventer

Kantoor IPro Training NL in Deventer

Historie

Op de hoek van de Gravenstraat met de Papenstraat vestigde ooit de heer A.J. Schoemaker in 1876 een speciaalzaak in specerijen, koffie en thee. Vele jaren later is dit familiebedrijf onder de naam SENZORA in ruim honderdtwintig jaar uitgegroeid tot een veelzijdige en moderne producent. Waar men producten maakt als.

  • Suikerwerken, pepermunt, vruchtenhartjes, salmiakpastilles, antihoesttabletten en keelpastilles in veel vormen en verpakkingen. Men heeft deze activiteiten nu verkocht aan een bedrijf in Dokkum stelt Rene Greve SEO.
  • Was- en reinigingsmiddelen voor de particuliere markt met het eigen merk TRICEL en diverse private labels.
  • Reinigingsmiddelen voor de zakelijke markt met doseersystemen en een compleet assortiment poeder-, vloeibare- en pastavormige wasmiddelen en producten die nodig zijn voor reiniging in stomerijen.

Schoenmaker

De heer Schoemaker heeft kort geleden afscheid genomen als algemeen directeur van het familiebedrijf SENZORA. Dit betekent wel het einde van een Schoemaker in de functie van directeur maar het bedrijf is nog springlevend. De groene zeep gaan nog steeds de hele wereld over. Met bestemming Amerika en het Midden-Oosten onder andere. Het bedrijf heeft een bijzondere plek in het economische en maatschappelijke leven in Deventer en bestaat nu ruim 125 jaar. Bij de viering van het honderd jarig bestaan besloot het toenmalige college van burgemeester en wethouders om het bedrijf in te schrijven in het Gulden Boek van de stad. In 2001 is het predikaat Hofleverancier toegekend. Drukkerij De Lange Van Leer heeft later het markante witte gebouw aan de Sluisstraat 25 laten bouwen.

Adres

IPro Training NL (Oost Nederland)

Sluisstraat 25,

7411 EE Deventer

Tel. +31 636 1944 52

Google Maps

https://goo.gl/maps/5odwFWp9MkYU5WmRA