Eindhoven

De IPro Training NL vestiging Eindhoven is gelegen op 6 minuten loopafstand van het Centraal station van Eindhoven. Met deze vestiging willen we het zuiden van Nederland bedienen. Omdat IPro Training NL kiest voor landelijke dekking werken wij vanuit 4 regionale vestigingen. We hebben al vestigingen in de 3 andere windrichtingen van Nederland. We hebben voor Noord Nederland een vestiging in Groningen. In West Nederland hebben we een vestiging in Den Haag. Voor het Oosten van Nederland hebben we gekozen voor Deventer. Allemaal prima trainingslocaties waar de nadruk kan liggen op de training in plaats van op de randzaken.

Vestiging Eindhoven

Kantoor IPro Training NL in Eindhoven

Dit betekent dat deelnemers uit de regio Eindhoven een bedrijfstraining kunnen volgen op een mooie en goed bereikbare locatie. Vandaar dat we kiezen voor een eerste klas locatie om de de deelnemers de maximale leeropbrengst te geven. De trainingszaal heeft een prachtig uitzicht over het centurm van de stad Eindhoven. Een locatie waar de randzaken goed geregeld zijn. Denk aan goede wifi, goede bereikbaarheid zowel met de auto als het openbaar vervoer. Daarom hebben net als in Den Haag gekozen voor Spaces. Een professionele internationale verhuurorganisatie van professionele werkomgevingen. Woon jij in de regio Eindhoven en wil je meer weten over een van onze trainingen? We beantwoorden graag je vragen.

Adres

IPro Training NL (Zuid Nederland)

Spaces Eindhoven – Fellenoord

South Building, Schimmel 2-16

5611 ZX Eindhoven

Tel. +31 636 1944 52

Parkeren kan in diverse parkeergarages in de directe omgeving van het kantoor van Eindhoven Spaces. Denk aan parkeergarage Q-Park de Bijenkorf, Schimmelt 50, 5611 ZX Eindhovenof. Dan parkeer je onder het kantoor. Kies je voor parkeergarage t Eindje dan loop je 10 minuten naar te kantoor. Bij de laatste parkeergarage betaal je voor een dagkaart 10 euro. Kom het zelf ervaren en maak een orienterende afspraak. Het begint allemaal met een idee tenslotte. Mocht je nog verder willen orienteren?

Google Maps

https://goo.gl/maps/Kc5MFcF1BRjVGLBV7